Miksi ehdokkaat eivät näy kaduilla?

Varsinais-Suomen puolueiden kesken on sovittu, ettei kukaan järjestä aluevaalitapahtumia sisällä eikä ulkona 15.1. saakka. Myöskään omaa vaalimateriaalin jakoaan tai liikkeitään ei saa mainostaa, jotta ei yllytetä ihmisiä kokoontumaan. Näitä rajoituksia pohditaan uudestaan AVI:n ohjeistuksien mukaisesti 16.1. 

Aluevaalit ovat todella tärkeät mutta eivät niin tärkeät, että niiden vuoksi kannattaisi lisätä yhtään koronatartuntaa. Siksi ehdokkaat ovat hyvin varovaisesti liikkeellä eikä tapahtumia ole.

Näin tavallisena keskituloisena en pysty panostamaan hillittömästi mainontaan, esimerkiksi Turun Sanomien mainosta varten saan tehdä kokonaisen viikon päivätyötäni. Somen suhteen taas aluevaalit eivät välttämättä ole sitä, mitä ihmiset viihtyäkseen etsivät. Aika pattitilanne näin kampanjoinnin kannalta. 😀 

Positiivisena silti eteenpäin! Liikuntaa ja ulkoilua tulee päivittäin mainoksia jakaessa ja valittaminen ei auta tilanteessa yhtään. 

Mitä Sinä voit tehdä? Kannusta omaa lähipiiriäsi käyttämään ääntään. Tämä tilaisuus vaikuttaa tuleviin sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä pelastustoimeen ei toistu. 

Nyt talviseen ilmaan liikkeelle ja jakamaan mainoksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.